fbpx

(lees verder onder de afbeelding)

Fly uit Kamp Waes

Op 17 oktober organiseert movehr een bijzonder netwerkevent in Passade, Mechelen, waar Robert Vliegen, beter bekend als Fly uit het televisieprogramma Kamp Waes, een inspirerende keynote zal geven over leiderschap en teamwork. Fly brengt een schat aan ervaring mee als voormalig operator en teamleader bij de Special Forces, en zijn inzichten zijn van onschatbare waarde voor iedereen in de HR-sector.

Leiderschap in het leger: wat kunnen we leren?

In de Special Forces draait alles om teamwork en leiderschap. Elk teamlid moet blind kunnen vertrouwen op de ander, en dit vereist een diepgewortelde cultuur van respect, verantwoordelijkheid en effectieve communicatie. Fly heeft deze principes dagelijks toegepast in uitdagende omstandigheden en kan daardoor unieke inzichten bieden over hoe deze militaire waarden en methodieken kunnen worden vertaald naar de bedrijfswereld.

Bij de Special Forces zijn de rollen helder gedefinieerd en is er een sterke focus op het ontwikkelen van zowel individuele als teamvaardigheden. Deze balans zorgt voor een robuust en flexibel team dat in staat is om onder druk optimale prestaties te leveren. De principes van situationeel leiderschap, waarbij leiders hun stijl aanpassen aan de behoeften van hun team en de specifieke omstandigheden, zijn hier essentieel.

Teamwork: de kracht van collectief succes

Fly zal tijdens zijn keynote ook ingaan op de essentie van teamwork. In het bedrijfsleven, net als in de Special Forces, is samenwerking cruciaal voor succes. Een goed functionerend team is meer dan de som van zijn delen. Het vereist een gedeelde visie, gezamenlijke doelen en een omgeving waarin open communicatie en feedback worden aangemoedigd.

Het creëren van een dergelijke omgeving vraagt om leiders die niet alleen richting geven, maar ook de individuele groei van hun teamleden stimuleren. Fly’s ervaringen en verhalen zullen ongetwijfeld inspireren en praktische handvatten bieden voor het verbeteren van de teamdynamiek binnen jouw organisatie.

Schrijf je nu in voor ons netwerkevent

Ben je klaar om jouw leiderschap- en teamworkvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Mis dan deze unieke kans niet en schrijf je vandaag nog in voor ons netwerkevent met Fly. Gebruik de code 50FLY bij je inschrijving en ontvang 50% korting op de inschrijvingsprijs.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 17 oktober in Passade, Mechelen, voor een inspirerende sessie vol waardevolle inzichten en netwerkmogelijkheden.

Thema’s: